Vaikuttavat ja innostavat keynote-puheet ja workshopit henkisestä hyvinvoinnista ja suorituskyvystä

20-vuoden urheilu-uran oppien ja kokemusten säestämänä. Livenä tai etänä.

Huippusuoritukset ja hyvinvointi lähtevät omasta mielestä

Niin urheilussa kuin työelämässä kohdataan valtavasti stressiä, jolloin jaksaminen ja suorityskyky ovat kovalla koetuksella. 

Jokainen tietää, että kehoa pitää treenata pysyäkseen hyvässä kunnossa. Monia voi sen sijaan yllättää, että myös mielellä voi tehdä voima- ja kestävyysharjoittelua! 

Olen sparrannut ja valmentanut urheilijoita menestyksekkäästi oman huippu-urheilu-urani jälkeen henkisen vahvuuden kehittämisessä. Tuon työyhteisöihin ja yritysten asiakastilaisuuksiin samat mielen läpimurtotyökalut, joilla urheilijat treenaavat henkisen suorituskykynsä huippuunsa ja voivat hyvin!

Keynote-puheeni ja workshopini herättävät ja opettavat konkreettisesti harjoittamaan henkistä vahvuutta tavoitteena kirkas, vahva ja joustava mieli, jonka avulla saa selkeyden mitä tehdä, vahvuutta toimia eri tilanteissa ja kykyä sopeutua jatkuvaan muutokseen.

Jotain hallitsematonta ja yllättävää tapahtuu koko ajan itsen ulkopuolella. 

Henkinen vahvuus auttaa.

Tavoitteena hyvinvoiva, innostunut ja tulosta tekevä työyhteisö

  1. 1
    Innostuneet & motivoituneet työntekijät ja heidän osaamisensa on yrityksen tärkein voimavara
  2. 2
    Hyvinvoiva ja onnellinen työntekijä on tehokas ja tuottava työntekijä - tämä näkyy positiivisesti yrityksen toiminnassa ja tuloksessa 
  3. 3
    Työntekijät haluavat pysyä työpaikassa, jossa työilmapiiriin ja heidän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja henkilökohtaiseen kehittymiseen panostetaan!

Sanna on super-innostava ja vakuuttava puhuja, joka haastaa kuulijoita venyttämään omaa ajatteluaan. Mukaansatempaavan ja kannustavan esiintymistyylin läpi paistaa hänen aito halunsa auttaa ihmisiä. Kun tarvitsette valovoimaista ja vaikuttavaa puheenvuoroa tai valmennusta tapahtumiinne, niin suosittelen ottamaan yhteyttä Sannaan!

- Petra Erätuli-Kola, CEO, Innovation House Finland

Mitä voit odottaa näiltä vaikuttavilta ja innostavilta keynote-puheilta ja workshopeilta?


Keynote-puhe on tyypillisesti kestoltaan 20-60 minuuttia, jossa kuulija inspiroituu sisällä piilevistä voimistaan, motivoituu ja innostuu tekemään muutoksia oman hyvinvointinsa puolesta ja hän saa kokea mikä uskomaton voima hänen omassa mielessään on! Energinen ja osallistava luennointityylini varmistaa, että käsiteltävät asiat tarttuvat kuulijoiden mieliin.


Workshopit ovat valmennuksellisia, käytännönläheisiä ja viihdyttäviä kokonaisuuksia ja kestoltaan 2,5 - 4 tuntia.  Workhopeissa osallistuja edellisten lisäksi oppii syvällä tasolla kolme kokemuksella ja tieteellä toimiviksi todistettua mielen työkalua ja konkreettiset harjoitukset, joiden avulla osallistuja:

hallitsee stressiä ja ehkäisee uupumusta

saa parhaansa irti paineen alla ja palautuu henkisesti rasituksesta 

lisää itseluottamustaan ja itsetuntemustaan, uskoa itseensä ja jaksamista arjessa

Sanna tuo energian ja analyyttisyyden yhdistelmällä virtaa & tietoja kuulijakunnalle. Aito ja suora tapa kommunikoida puhuttelee eri toimialoilla ja tehtävissä työskenteleviä ihmisiä. Suosittelen lämpimästi Sannaa puhujaksi niin suuriin auditorioihin, kuin organisaatioiden tiimipäiviin.

- jan koskimies, tuottaja

Viimeaikaisia suosittuja keynote-puheiden aiheita:

- Henkisesti vahva työyhteisö tekee tulosta

- Voittajan itseluottamus

- Näin pysyt henkisesti vahvana paineen alla

- Rohkeus yrittää


Puheilla ja workshopeilla on 100% tyytyväisyystakuu, sillä urheilijana olen tottunut antamaan kaiken itsestäni siihen mihin ryhdyn, joten voit olla varma, että teet hyvän päätöksen varatessasi tilaisuuteenne minut! Kartoitan ennen jokaista tapahtumaa mitkä ovat juuri teille ajankohtaisia aiheita, jotta osallistujat saavat yhteisestä ajasta mahdollisimman paljon iloa ja hyötyä irti.


Sanna on uskomattoman energinen ja halukas oppimaan, sanoisin jopa erittäin nälkäinen. Ne ihmiset jotka ovat motivoituneita oppimaan, tulevat pärjäämään tämän päivän ja tulevaisuuden työelämässä. Sanna saa ihmiset kiinnostumaan ja sitä kautta oppimaan elämän tärkeitä taitoja. Huippusuorituksen anatomia mielen tasolla on sama niin urheilussa, liike-elämässä tai vaikka poliisin erikoisoperaatiossa.

- Harri Gustafsberg, henkistä suorituskykyä tutkiva, valmentava ja kehittävä filosofian tohtori