Vaikuttavat ja innostavat luennot (henkisestä) hyvinvoinnista ja suorituskyvystä

20-vuoden urheilu-uran oppien ja kokemusten säestämänä

Hyvinvointi ja huippusuoritukset lähtevät omasta mielestä

Jokaisella meistä on hallussaan maailman tehokkain työkalu ja suoranainen supertietokone; oma mielemme. Sen mukana ei kuitenkaan tullut käyttöohjeita. Autan ohjelmoimaan omaa mieltäsi niin, että se palvelee henkilökohtaista hyvinvointia, suorituskykyä ja tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kehoa pitää treenata pysyäkseen hyvässä kunnossa. Monia voi yllättää, että myös mielellä voi tehdä voima- ja kestävyysharjoittelua. Työ- ja yrityselämän perustukset ovat suuresti muuttumassa, jolloin tarvitaan enemmän mentaalisia taitoja muutokseen sopeutumiseen.

Luentoni herättävät ja opettavat konkreettisesti harjoittamaan henkistä vahvuuttaan ja omaa mieltään tavoitteena on kirkas, vahva ja joustava mieli, jonka avulla saa selkeyden mitä tehdä, vahvuutta toimia eri tilanteissa ja kykyä sopeutua jatkuvaan muutokseen.

Tavoitteena hyvinvoivat, innostuneet ja tulosta tekevät työntekijät

  1. 1
    Innostuneet & motivoituneet työntekijät ja heidän osaamisensa on yrityksen tärkein voimavara
  2. 2
    Hyvinvoiva ja onnellinen työntekijä on tehokas ja tuottava työntekijä - tämä näkyy positiivisesti yrityksen toiminnassa ja tuloksessa 
  3. 3
    Työntekijät haluavat pysyä työpaikassa, jossa työilmapiiriin ja heidän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja henkilökohtaiseen kehittymiseen panostetaan

Sanna on uskomattoman energinen ja halukas oppimaan, sanoisin jopa erittäin nälkäinen. Ne ihmiset jotka ovat motivoituneita oppimaan, tulevat pärjäämään tämän päivän ja tulevaisuuden työelämässä. Sanna saa ihmiset kiinnostumaan ja sitä kautta oppimaan elämän tärkeitä taitoja. Huippusuorituksen anatomia mielen tasolla on sama niin urheilussa, liike-elämässä tai vaikka poliisin erikoisoperaatiossa.

- Harri Gustafsberg, henkistä suorituskykyä tutkiva, valmentava ja kehittävä filosofian tohtori

Innostava, energiaa pursuava ja osallistava luennointityylini varmistaa, että käsiteltävät asiat tarttuvat kuulijoiden mieliin.

Poistuessaan näin etätyöaikaan koneen äärestä hymyssäsuin ja täynnä virtaa heillä on myös mukana konkreettisia arjessa toimivia työkaluja, joiden avulla luennolla alkanut positiivinen muutos jatkuu.


Luentojeni aiheita ovat mm.


Näin saavutat tavoitteesi
• Huippu-urheilu-ura on opettanut kuinka tavoitteissa pysytään vastoinkäymistenkin keskellä ja ne opit soveltuvat enemmän kuin hyvin työelämään
• Rikomme rajoittavia uskomuksia tavoitteiden tieltä. Tämän oppiminen on ollut itselleni yksi mullistavimmista asioista itsensä johtamisessa!
• Mitä ovat voittavat tavat ja kuinka niiden avulla stressi vähenee ja energia kasvaa

• Huomaat kuinka pystyt paljon enempään mitä tällä hetkellä kuvitteletAjattelu- ja tunnetaidot haltuun
• Miten mieli toimii
• Harjoittelemme ajattelun rajoja rikkovaa ajattelua. Innovaatiot ovat rajojen tuolla puolen, siellä missä kukaan ei ole ennen ollut. Oma elämäni muuttui valtavasti, kun opin ajattelemaan tällä tavoin
• Miten tunteita säädellään ja rakennetaan ja kuinka niistä tehdään suuri voimavara suorituskyvylle


Kasvun asenne ja menestyminen
• Oma kasvutarinani maatilan tytöstä huippu-urheilijaksi MM-tasolle

• Mitä on kasvun asenne ja miksi sitä kannattaa vaalia
• Vastoinkäymisten ja epäonnistumisten kohtaaminen

• Innostusta, iloa, motivaatiota, tunteita, oivalluksia ja voimaantumista!

Sanna on super-innostava ja vakuuttava puhuja, joka haastaa kuulijoita venyttämään omaa ajatteluaan. Mukaansatempaavan ja kannustavan esiintymistyylin läpi paistaa hänen aito halunsa auttaa ihmisiä. Kun tarvitsette valovoimaista ja vaikuttavaa puheenvuoroa tai valmennusta tapahtumiinne, niin suosittelen ottamaan yhteyttä Sannaan!

- Petra Erätuli-Kola, CEO, Innovation House Finland